Compaktuna

Compaktuna


1 CHAPMIX  25 Kg - Gebruiksklare chapemortel volle pallet -10%

P.T.B.-CHAPMIX is een droge, gebruiksklare chape op cementbasis, voor toepassingen binnen en buiten.P.T.B.-CHAPMIX bestaat uit cement, uitgezochte kwartszanden, en hoogwaardige toeslagsto..

Beton nm rapid 25Kg  volle pallet -10%

P.T.B.- BETON NM RAPID is een droge, gebruiksklare, snelhardende betonmortel die als voornaamste kenmerk heeft dat deze kan verwerkt worden door uit te gieten in water, er moet niet gemengd word..

Beton ST 25Kg volle pallet -10%

P.T.B.-BETON ST is een droge, gebruiksklare betonmortel geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten.P.T.B.-BETON ST wordt gebruikt voor het storten van gewapende en ongewapende betonstruc..

Chapmix rapid 25 Kg volle pallet -10%

P.T.B.-CHAPMIX-RAPID is een droge, gebruiksklare en sneldrogende chape op cementbasis, enkel geschikt voor toepassingen binnen. P.T.B.-CHAPMIX-RAPID wordt gebruikt voor het leggen van ceme..

Compaktuna flexcement comfort

Compaktuna flexcement comfort..

Compaktuna Flexcement plus grijs volle pallet -10%

FLEXcement® PLUS is een droge samenstelling die door eenvoudige toevoeging van water een gebruiksklare, sterke bouwlijm met grote flexibiliteit geeft. Een buitengewone aanhechting die deze van d..

Compaktuna Flexcement plus wit volle pallet -10%

FLEXcement® PLUS is een droge samenstelling die door eenvoudige toevoeging van water een gebruiksklare, sterke bouwlijm met grote flexibiliteit geeft.Een buitengewone aanhechting die deze van de..

Compaktuna kunststofdispersie

COMPAKTUNA® versterkt en verbetert alle cement en beton. COMPAKTUNA® verwekt, gemengd in het aanmaakwater, talrijke hoedanigheden en eigenschappen, die tot nu toe ongekende en onmogelijk geac..

Compaktuna PRO hoogperformant

COMPAKTUNA® PRO is een kunststofdispersie die dankzij de specifieke composietsamenstelling met zijn buitengewone eigenschappen een primeur voor bouw en industrie is, een voorsprong op de vooruitgang!D..

Compaktuna Seal-all facade

SEAL-ALL® FACADE is een gebruiksklare afdichtings- en dilatatiekit die toegepast kan worden voor allerhande bouw- en constructietoepassingen.verkoopseenheid: tube 290 mlkleur: grijsuitharding: 3-4 mm ..

Dikbed flex WIT

P.T.B.-DIKBED-FLEX is een droge samenstelling die door eenvoudige toevoeging van water een gebruiksklare dikbed tegellijm geeft voor het plaatsen van tegels van groot en klein formaat op een ..

Egalcol grijs volle pallet -10%

P.T.B.-EGALCOL is een droge, gebruiksklare mortelsamenstelling, samengesteld uit gereinigd en gezeefd zand, cement en toeslagstoffen van uitzonderlijke kwaliteit, die men met water of met een oplossin..

Egalcol Wit volle pallet -10%

P.T.B.-EGALCOL is een droge, gebruiksklare mortelsamenstelling, samengesteld uit gereinigd en gezeefd zand, cement en toeslagstoffen van uitzonderlijke kwaliteit, die men met water of met een..

Flowjoint volle pallet -10%

FLOWJOINT® is een gebruiksklare, snel uithardende en krimparme voegmortel met een zeer goed zelfvervloeiend verloop, die gebruikt wordt voor het opvoegen van kasseien, niet poreuze klinkers, ..

Gebruiksklare metselmortel

Gebruiksklare metselmortel..

joint-breed grijs volle pallet -10%

P.T.B.-JOINT-BREED is een droge samenstelling die door eenvoudige toevoeging van water een gebruiksklare voegmortel geeft...

Micropol

De verwerkbaarheid van de mortel is buitengewoon! Daardoor bespaart u arbeidsuren.Alle scherpe zandsoorten worden even gemakkelijk verwerkt. Ontmengen, bloeden of bezinken is uitgesloten: geen..

PTB Cleaner (cementsluierverwijderaar)

P.T.B.-CLEANER is een zeer krachtige cementsluier verwijderaar en reinigingsmiddel. Verwijdert kalk- en cementsluier op nagenoeg alle oppervlakken zoals tegels, gevelstenen, opritten van gara..

PTB primer 5L

Gebruiksklaar, kleurloos voorstrijkmiddel voor wand, vloer en plafond...

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 25